dimarts, 26 d’abril del 2016

REELECCIONS DE LA JUNTA DIRECTIVA

Benvolguts amics i amigues:
A l'assemblea ordinària del dia 25 d'abril de 2016 hem acordat iniciar el procés d'elecció de nova junta directiva. Enguany acaben els nostres dos anys de mandat i cap dels membres actuals pensam presentar-nos a les properes eleccions. Alguns deixaran de ser socis de l'AMPA perquè els seus fills deixaran de ser alumnes de la nostra escola, d'altres creuen que ha arribat l'hora d'una renovació completa, amb nova gent que dugui idees noves i ganes de fer feina. S'ha acabat un cicle i n'ha de començar un de nou.
Hem establit el següent calendari:
  1. Des de dijous dia 28 d'abril fins el dia 17 de maig podeu presentar les vostres candidatures personals. Ho podeu fer per correu electrònic a aquesta adreça ampareijaume3@gmail.com.
  2. Entre el 18 de maig i el 20 de maig es convocarà una assemblea extraordinària per a realitzar la votació i us informarem de les candidatures presentades i de com votar.
  3. El 30 de maig, o els dies immediatament posteriors si hi ha hagut algun problema, tindrà lloc l'assemblea d'elecció de la nova junta directiva.
Podeu consultar els nostres estatuts aquí: Estatuts AMPA CEIP Rei Jaume III.

Us encoratjam a presentar les vostres candidatures per agafar el nostre relleu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada